Ove internet stranice koriste tzv. kolačiće (cookies) kako bi poboljšali našu uslugu i omogućili Vam bolje korisničko iskustvo. Koristeći naše stranice suglasni ste s njihovom upotrebom. Više

Šifra: KJ15040921
KJ23RHCI
  • KJ23RHCI-2.jpg (za povećanje klikni na sliku)
  • KJ23RHCI-2a.jpg (za povećanje klikni na sliku)
  • KJ23RHCI-2c.jpg (za povećanje klikni na sliku)
  • KJ23RHCI-2d.jpg (za povećanje klikni na sliku)
  • KJ23RHCI-3.jpg (za povećanje klikni na sliku)
  • KJ23RHCI-3a.jpg (za povećanje klikni na sliku)
  • KJ23RHCI-3b.jpg (za povećanje klikni na sliku)
  • KJ23RHCI-3c.jpg (za povećanje klikni na sliku)
  • KJ23RHCI-4a.jpg (za povećanje klikni na sliku)
  • KJ23RHCI-5.jpg (za povećanje klikni na sliku)
  • KJ23RHCI-5a.jpg (za povećanje klikni na sliku)
  • KJ23RHCI-5c.jpg (za povećanje klikni na sliku)
  • KJ23RHCI-11.jpg (za povećanje klikni na sliku)
  • KJ23RHCI-12.gif (za povećanje klikni na sliku)
  • KJ23RHCI-13.jpg (za povećanje klikni na sliku)
  • KJ23RHCI-14.png (za povećanje klikni na sliku)
  • KJ23RHCI-15a.jpg (za povećanje klikni na sliku)
  • KJ23RHCI-a.jpg (za povećanje klikni na sliku)
Akcija Rasprodaja Novo
2.349,00 €

Opis proizvoda

Kamado Joe Classic III® nasljednik je iznimno popularnog modela Classic II®. Kao najnapredniji proizvođač keramičkih roštilja, firma Kamado Joe iznenađuje inovacijama kao što su obnovljena i redizajnirana kolica, revolucionaran hiperbolični uložak i mogućnost pečenja na tri nivoa.

Kamado Joe Classic III je roštilj, smoker i pećnica u jednom, spreman za upotrebu već za 15 minuta. Dobra 3 cm debela robusna keramika odlično regulira i zadržava temperaturu roštilja i omogućuje vam pečenje pri nižim temperaturama, te izuzetno visokim (82-400 i više stupnjeva). Iznimna poroznost keramike odlično zadržava vlagu u mesu, zato je pečena hrana nevjerojatno sočna, oplemenjena pravom aromom roštilja.

Jedinstveni fleksibilni sistem pečenja DIVIDE & CONQUER® omogućuje pečenje na dvije ili čak tri razine istodobno, na direktnoj ili indirektnoj vatri.

Nova kolica od lijevanog aluminija
Obnovljena, estetski lijepa kolica, omogućuju jednostavno premještanje roštilja. Nova kolica nude prostor za odlaganje i pospremanje pribora.

Revolucionaran hiperbolični uložak
Uložak poboljšava protok i kruženje zraka i tako kovitla dim koji daje hrani onaj originalni okus roštilja.

Police od lijevanog aluminija
Neuništive police za odlaganje, ostati će nepromijenjene iako na njih odložite vruću rešetku roštilja.

Obnovljeni gornji ventilator za potpunu kontrolu
Patentirani ventilator u potpunosti je izrađen od aluminija i otporan je na hrđu. S novom kapom, također vam omogućuje pečenje na otvorenom-kiši, a posebni zračni utori osiguravaju da odlazak zraka iz rešetke ostane konstantan.

Podizanje poklopca
Prilikom podizanja poklopca posebne šarke smanjuju težinu do 90%. Konstruirani su u suradnji s tvrtkom Weber Knapp iz New Yorka kako bi se olakšalo otvaranje kompaktnog poklopca te olakšalo pečenje i istovremeno spriječio pad poklopca.

Brava od nehrđajućeg čelika
Zasun se aktivira samo kada je poklopac zatvoren i drži poklopac u sigurnom položaju dok ga ponovno ne otvorite.

Potpuno izmijenjeno ložište
Poboljšano ložište s patentiranim dizajnom dijeli posudu s 5 ploča kako bi se spriječilo pucanje, bolje održava temperaturu i povećava pritisak.

Vađenje pepeljare
Pepeo se skuplja u posudicu ispod rešetke, koja se nakon upotrebe lako izvuče i isprazni. Čišćenje Kamado Joe roštilja uvijek je jednostavno i brzo.

Brtva izrađena od staklenih vlakana
Brtva dvostruke debljine u potpunosti zadržava temperaturu u roštilju. Izrađena je od čelične mreže i dodatno ojačana slojem staklenih vlakana, kako bi izdržala brojna otvaranja-zatvaranja poklopca dugi niz godina.

Kamado Joe roštilji pojam su kvalitetnog koncepta. Kvalitetni materijali i jedinstvena tehnička rješenja odlučuju pri odabiru upravo Kamado Joe roštilja. Keramički dijelovi imaju doživotnu garanciju, na metalne dijelove 5 godina, a na termometar 1 godinu.

Prilikom kupovine roštilja Kamado Joe BigJoe III, promjera 61 cm dobivate sljedeće:
- fleksibilni sustav pečenja DIVIDE & CONQUER®
- keramički deflektor topline
- hiperbolički uložak
- sklopive police izrađene od lijevanog aluminija
- stalak za roštilj od lijevanog aluminija, na kotačima sa kočnicom
- hvataljku rešetke
- grabilicu za uklanjanje ugljena

Tehničke karakteristike roštilja:

- Tijelo roštilja izrađeno je od keramike otporne na vrlo visoke temperature, vanjska strana roštilja od keramičke glazure
- Stalak od lijevanog aluminija, na kotačima s kočnicom
- Veliki termometar s oznakama temperaturne zone
- Sklopive police od lijevanog aluminija
- Ručka za podizanje poklopca od polietilena visoke gustoće
- Fleksibilni sustav pečenja, dvije polovice rešetki od nehrđajućeg čelika i dvije polovice deflektora topline
- Lako odvojiva posuda za pepeo
- Mjesto gorenja izrađeno od kovanog željeza
- Ložište od keramike, otporno na visoke temperature
- Ventilacijska vrata od nehrđajućeg čelika
- Košara za ugljen
- Dimenzije roštilja (š, v): 118 cm x 128 cm
- Dubina 76 cm
- Promjer rešetke 46 cm
- Težina: 119 kg
- Temperaturni raspon: od 107 do 399°C
- Površina kuhanja: 1613 cm2
- Broj modela: KJ15040921

Značajke

  • Kamado Joe Classic Joe III™ 18" keramički roštilj na ugljen s postoljem, 46 cm
  • Proizvođač
    KAMADO JOE
  • Varijanta
    Kamado
  • Opis varijante
    Roštilji napravljeni od posebne keramike s tehnologijom kontroliranja topline.
  • Visina
    122,00 cm
  • Širina
    118,00 cm
  • Dubina
    71,00 cm
  • Volumen
    4258,00 cm3
  • Neto težina
    128,00 kg

YouTube video

  • Kamado Joe Grilling Redesigned
  • Kamado Joe DIVIDE&CONQUER® sustav
  • Dimljenje hrane u Kamado Joe roštilju
  • Priprema Pizze u Kamado Joe roštilju
  • Priprema steaka na Kamado Joe Classic III roštilju
  • Predstavljanje Kamado Joe Classic III roštilja